Aldaia sancionarà amb 600 euros els propietaris que no arrepleguen els excrements dels seus gossos

L'Ajuntament ha posat en marxa una campanya que informa els veïns i veïnes sobre la nova ordenança municipal

Els agents cívics d'Aldaia han iniciat el curs reforçant les seues eixides amb l'objectiu que els propietaris dels gossos s'acostumen a arreplegar els excrements de les seues mascotes de la via pública. Els agents estan distribuint entre els propietaris unes bosses de plàstic per a arreplegar els excrements, alhora que els fan lliurament d'un full informatiu en què s'explica la nova ordenança municipal que sancionarà amb 600 euros els qui la incomplisquen.

Aquest cos municipal, ja fa quatre anys que treballa pel benestar dels veïns i veïnes del municipi. De primer, van vetlar per la seguretat dels camps de conreu, ja que en aquesta època augmenta el nombre de furts de fruites i hortalisses. Amb el pas dels anys, però, aquesta activitat s'ha anat traslladant a la zona urbana, on s'encarreguen de recordar als veïns algunes normes cíviques bàsiques de comportament. Dos d'ells s'encarreguen de la zona d'horta i els altres dos vigilen els parcs i els carrers de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.