El Rossinyol de Nàquera aconseguix el primer premi del Concurs Internacional de Paella de Sueca

El prestigiós concurs reuneix a restaurants dels Estats Units, Japó, Madrid, Múrcia, a Corunya i del territori valencià

Amb una gran afluència de visitants i bon nivell de participació, ha finalitzat la 49 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca celebrada aquest el passat cap de setmana amb el triomf indiscutible del restaurant el Rossinyol de Nàquera.

El jurat composat per Santiago Barquero, membre del club de caps de cuina de la Comunitat Valenciana; Antonio Collado, expert gastronòmic i cap de cuina; Félix Francesco Delfino Carrillo, expert gastronòmic i cap de cuina; Fernando Ferrer Martínez ( Ferrer Ferran ), compositor; Fernando Ferrer, director de TEINSA; Miguel López Pollatos, membre de l'organització del Concurs de Fideuà de Gandia; Martín Márquez, periodista gastronòmic, Julian Sáez, cuiner, i Juan Tamarit, president del Gremi d'Hostaleria de Sueca, ho van tindre prou difícil degut al gran nivell dels restaurants que es van presentar.

Finalment els afortunats guanyadors de la 49 edició del certamen han sigut: menció especial per al restaurant Oro Negro de Múrcia, Ricón Huertano de Múrcia i Belsay de Montoro (Còrdova). El premi Nicolau Primitiu a menors de 24 any va anar al restaurant Blue Canalla Bar de València. El guardó local el va rebre La Granja. Quant als participants estrangers des de Japó El Valenciano es va fer amb el desitjat premi. Entre els participants de la resta de l'Estat va ser premiat El Bandolero de Còrdova Tercer Premi. I en la màxima categoria el pòdium va quedar amb medalla de bronze per al restaurant-hotel Melià Castilla de Madrid, la d'argent va anar per a la Sala Braham de Riola i El Rossinyol va aconseguir la medalla d'or.

Els Paellers d'Honor d'esta 49 edició han estat: Julio Coso i Pedro Culebras, caps de cuina jubilats; Antonio Galbis, restaurador i rècord Guiness de la Paella més gran del món; Raul Magraner, cap de cuina del restaurant Bonaire; José Martínez, cap de cuina del Recinte Firal de València; Félix Martínez Soto, de l'Hotel Virrey II de Burgo d'Osma; José Morera Pérez, coronel mèdic; Pedro Tijeras, del Grup Sahy-Levante fàbrica de gel i Pedro García Mocholí, crític gastronòmic de Las Províncias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.