Societat

Èxit de la crida d'última hora de la Creu Roja per recollir 80.000 joguines

L'entitat va tornar a assolir el seu objectiu i amb la campanya de Reis arribarà a 30.000 infants vulnerables

El termini de recollida es va allargar un dia més

Va ser un patiment fins a l'últim moment, però ahir al vespre els equips de Creu Roja Joventut respiraven ja més tranquils perquè, a falta del recompte final, tot sembla indicar que s'hauran recollit les 80.000 joguines necessàries per fer-les arribar a 30.000 infants en situació de vulnerabilitat. “Hem hagut de fer molt més esforç per poder atendre més infants, però el resultat val la pena”, va explicar ahir a la tarda la coordinadora tècnica de Creu Roja Joventut a Catalunya, Marta Castellano. Durant tota la setmana s'ha fet una crida urgent perquè faltaven joguines i fins i tot la recollida, que s'havia d'acabar divendres, es va allargar fins ahir.

Castellano va explicar que aquests últims dies han rebut donacions de molta gent que ha aprofitat les compres familiars per fer una donació a la tradicional campanya dels Reis de la Creu Roja. Com que ahir era l'últim dia, hi va haver moments que els telèfons de l'entitat treien fum de donants que volien saber quins punts de recollida encara estaven oberts. “Hi ha hagut famílies de fora de Barcelona que han vingut expressament avui a portar les seves joguines”, va indicar la coordinadora de Creu Roja Joventut. Alguns era la primera vegada que col·laboraven en la campanya, mentre que en el primer tram es van rebre les aportacions tant d'empreses com de donants individuals habituals de cada any.

Gràcies a aquest esforç, la Creu Roja arribarà aquests Reis a 2.500 infants més que l'any passat. El 40% de famílies que es beneficien d'aquesta campanya són usuaris de l'entitat, però la resta els arriben derivades pels serveis socials.

LA FRASE

Cada any ens preguntem on és el sostre, però és molt difícil seleccionar uns infants sí i d'altres no
Marta Castellano
coordinadora tècnica de creu roja joventut a catalunya

LA XIFRA

22
anys
fa que la Creu Roja organitza la recollida de joguines perquè totes les criatures tinguin el seu regal de Reis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia