Societat

Donacions de la campanya La Selva Gastrosolidària, a Breda

El material recollit en la campanya La Selva Gastrosolidària, impulsada per la Federació de Comerç de la Selva i l'Associació d'Hostaleria de la Selva amb el suport de l'Obra Social La Caixa i la col·laboració dels ajuntaments participants, es va donar dilluns a l'escola bressol municipal El Petit Montseny de Breda.

El que s'ha recaptat és fruit dels donatius solidaris dels clients que van fer un àpat en restaurants de Breda com ara Can Mariano, la Fonda Santa Anna, El Romaní, Els Tres Pins i El Gourmet durant la darrera Fira de l'Olla, i l'aportació de l'Obra Social La Caixa. El donatiu ha estat tant joguines per als nens com material audiovisual per a professors, i s'han atès així les demandes de l'escola bressol. El material ha estat adquirit en comerços associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda per tal de fomentar el comerç local. Durant el 2014 altres municipis s'han implicat en el projecte La Selva Gastrosolidària, com és el cas de Sant Hilari Sacalm, Vilobí, Caldes i Santa Coloma. En les pròximes setmanes, s'aniran presentant els donatius de cada municipi per a les seves escoles bressol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia