Societat

El presumpte autor del doble crim a Elx tenia una denúncia per violència de gènere

Va assassinar presumptament la seua exparella, la germana d'aquesta i després es va llevar la vida

Va ser absolt de les acusacions ja que no van quedar acreditats els fets denunciats

El presumpte autor del doble crim d'aquest dilluns a Elx (Baix Vinalopó) va ser absolt per la justícia de les acusacions de violència de gènere ja que no van quedar acreditats els fets denunciats, segons ha informat aquest dimarts el TSJ valencià. El presumpte homicida va assassinar la seua exparella, la germana d'aquesta i després es va llevar la vida aquest dilluns a la pedania de l'Altet. L'exparella va presentar una denúncia l'agost del 2013 per maltractament d'obra i vexacions. La denúncia es va tramitar com a juí ràpid i es va arbitrar com a mesura cautelar una ordre d'allunyament del denunciat respecte de la seua exparella de 500 metres.

El titular del jutjat penal número 1 va absoldre l'acusat perquè va entendre que no havien quedat suficientment acreditats els fets denunciats. El jutjat de violència sobre la dona s'ha fet càrrec de la investigació del crim. L'agressor, d'uns 70 anys d'edat i nacionalitat espanyola, es va llevar la vida posteriorment. Els fets van succeir en la urbanització Limoneros de Balsares2, a la pedania de l'Altet. L'home hauria utilitzat un objecte contundent, segons els primers indicis, i després s'hauria penjat. Les víctimes tenen edats similars a les de l'agressor i també tenen nacionalitat espanyola.

Condemna del crim

El president valencià Alberto Fabra ha mostrat aquest dimarts la seua repulsa davant aquest nou cas de violència de gènere, durant el minut de silenci guardat a les portes del Palau de la Generalitat, al qual s'han sumat treballadors i ciutadans.

La Generalitat valenciana ha reiterat a través d'un comunicat el seu compromís de continuar treballant, destinant tots els esforços i recursos necessaris per donar suport i oferir una atenció integral a les dones que pateixen o han patit algun tipus de maltractament, amb la finalitat que puguen superar aquesta situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia