Vallès Oriental

MUNICIPALS 2015

La Crida per Cardedeu anuncia que no es presentarà a les municipals

No ha estat possible arribar a un acord amb les forces polítiques que hi treballaven

La Crida per Cardedeu no es presentarà a les eleccions municipals del maig. La proposta per tirar endavant una candidatura unitària d’esquerres no ha fructificat, segons han anunciat aquest dimecres en un comunicat, perquè no s’ha arribat a un acord entre les forces polítiques que hi participen.

La Crida per Cardedeu no es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig perquè no s’ha pogut tancar un acord entre les forces polítiques que hi han participat i que tenien com a objectiu crear una candidatura unitària d’esquerres.

Amb tot, els coordinadors de l’assemblea proposen la continuïtat de la Crida “com a espai unitari de mobilització per continuar teixint la xarxa de complicitat i lluita al nostre poble”, asseguren en un comunicat. És una “feina que ja s’estava duent a terme molt abans de la Crida però que aquesta ha reforçat considerablement”. “La feina feta durant aquests mesos creiem sincerament que no hauria de quedar arraconada”, afegeixen.

Aquest diumenge es farà una assemblea a dos quarts d’onze al Casino Popular on es donaran explicacions de la decisió de no tornar-se a presentar i es proposarà la continuïtat de la Crida.

DEBAT SOBRE LA FÓRMULA

La Crida per Cardedeu afrontava aquests dies el debat sobre la fórmula que s’havia de fer servir per presentar-se a les eleccions municipals del 24 de maig. Hi havia tres propostes sobre la taula: convertir-se en una coalició de partits, ser una agrupació d’electors o formar un partit polític nou. S’havien de debatre en una assemblea diumenge passat però aquesta va quedar posposada.

D’una banda, des d’ICV es proposa una coalició de partits on siguin presents les forces polítiques que han participat en el procés de confluència iniciat l’estiu passat. De l’altra, la CUP i la resta de l’Esquerra Independentista aposten per formalitzar Crida per Cardedeu però emmarcant-la dins de Poble Actiu, el partit que aquesta formació utilitza junt amb les candidatures independents afins per millorar la seva presència als consells comarcals.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia