Osona/Ripollès

Doble oferta per al cap de setmana al Cirvianum de Torelló

La reposició de ’Ballant amb la mort’, del grup Xarxa, aquest dissabte (21.00h), i el monòleg ’Tots els homes són de Mart i les dones de Venus’, amb Jordi Martínez, diumenge (18.00h), enceten oficialment la programació del primer semestre.

· ‘Ballant amb la mort’, de Xarxa

El juliol passat, durant la festa major de Torelló, es va estrenar aquest espectacle del grup Xarxa que s’inspira en la novel·la Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra. Els joves i la relació amb les drogues són en el rerefons d’aquest muntatge que va adaptar i dirigir Jordi Torras. Dissabte, 17 de gener, 9 vespre.

· ‘Els homes són de Mart...’

El popular actor Jordi Martínez protagonitza Els homes són de Mart i les dones de Venus, monòleg dirigit per Paco Mir (El Tricicle) que retrata la vida de les parelles, sobretot joves. Durant l’obra s’estrena Mini Cirvianum, un servei perquè els pares hi puguin deixar els nens. Diumenge, 18 de gener, 6 tarda.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia