Aldaia proclama a les seues falleres majors per a 2009-2010

Luisa Martínez i Paula Matoso seran les representants de la festa els pròxims mesos

El passat 12 de setembre, el col·lectiu faller d'Aldaia va celebrar un dels actes més importants de la festa com és la proclamació de les falleres majors. Luisa Martínez i Paula Motoso s'encarregaran de representar el món faller en l'exercici 2009-2010, en substitució de Loli Sevilla, com a fallera major, i Alba Ferrer, com a fallereta infantil.

El grup de ball de la comissió de Mestre Serrano va obrir l'acte oferint una actuació musical en què van participar més d'una vintena de persones. L'alcaldessa de la ciutat, i presidenta nata de la Junta Local Fallera, Empar Navarro, va assistir a la festa acompanyada del regidor de Festes, Voro Burriel, així com de la regidora d'Educació, Elena Enguix, i del regidor de Comerç i Recursos Humans, Guillermo Luján. Navarro va exercir de mantenidora de l'acte i en el seu discurs va fer una referència a la necessitat de crear una normativa que regule les activitats dels casals fallers. La primer edil va recordar que Aldaia ha sigut pionera en la denúncia d'aquesta situació i va agrair els esforços del col·lectiu faller per millorar la convivència entre festers i veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.