Societat

Port Aventura obrirà un hotel de cinc estrelles

Port Aventura crearà el seu primer hotel de cinc estrelles a partir de la transformació de part d'un complex hoteler ja existent, el Gold River, inspirat en l'àrea temàtica del Far West. En concret, l'edifici que es transformarà serà el conegut com a Mansion de Lucy, que es replantejarà amb l'objectiu de convertir-lo en un hotel boutique de luxe que està previst que s'estreni al principi de la temporada que ve, en què el parc celebrarà el vintè aniversari.

En concret, el nou Mansion de Lucy disposarà de 28 habitacions i dues suites, i els clients podran gaudir de serveis com ara un spa, gimnàs i restaurants exclusius, a més d'accés sense cues a les atraccions del parc. L'establiment, que obrirà el 2 d'abril, situarà els clients en una mansió americana d'estil victorià.

Paral·lelament, el complex hoteler de quatre estrelles Gold River (inaugurat el 2009) tindrà a partir de l'1 de juny un nou edifici, el Callaghan, que incorporarà 78 noves habitacions de categoria superior, també amb serveis afegits com per exemple un spa.

En total, el parc invertirà deu milions en els dos projectes. “El desenvolupament de la planta hotelera reafirma l'estratègia de posicionar-se com la millor destinació d'oci familiar d'Europa per a tots els públics”, va dir Sergio Feder, president del comitè executiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia