Vallès Oriental

MUNICIPALS 2015

Un regidor del PSC de Cardedeu es perfila com a candidat d’Avancem

Benjamí Tous i altres militants havien plantejat anar junts amb el PSC

El regidor del grup del PSC a Cardedeu Benjamí Tous es perfila com a candidat d’una llista d’Avancem.

El seu nom va sonar per ser l’alcaldable del PSC en lloc de Montserrat Cots, que ja ha anunciat que no repetirà i la seva intenció, quan es va proposar per encapçalar la llista del PSC, era formar un front comú amb altres forces d’esquerra com Avancem, corrent del qual ell ja formava part. Finalment, però, no va ser possible l’acord amb el PSC. “En un principi, el partit ens va dir que sí, però últimament s’hi negaven i volien que el PSC es presentés sol”. Davant aquesta negativa, Tous i tres persones més de l’agrupació de Cardedeu, entre les quals hi ha el fins ara primer secretari, Ernest Valios, han deixat el PSC i anuncien que treballaran únicament des del projecte d’Avancem. Diuen que han parlat amb tots els moviments i partits d’esquerres i que tenen la intenció d’implicar-se en candidatures unitàries. Tot i deixar el PSC, Tous mantindrà l’acta de regidor fins a la fi del mandat.

Sobre la candidatura socialista a Cardedeu, el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Román Ruiz, diu s’hi està treballant. “El PSC està treballant per presentar una candidatura potent, solvent i representativa a Cardedeu, on puguem ser reconeguts amb l’identitat pròpia del projecte socialista i el treball desenvolupat en els darrers 30 anys”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia