Vallès Oriental

Ramon Vilageliu serà el cap de llista d’Independents-ERC a Santa Eulàlia

Pere Cabot, portaveu municipal, ocuparà el número 2 de la llista

El regidor Ramon Vilageliu va ser escollit per aclamació cap de llista d’Independents-ERC a Santa Eulàlia a les eleccions municipals del maig.

La plenària del grup va escollir-lo en substitució de Pere Cabot, l’actual portaveu municipal, que ocuparà el segon lloc de la candidatura, que s’acabarà d’enllestir en les properes setmanes. També el programa, que serà “realista i basat en les solucions als problemes del poble”, avancen en un comunicat. Actualment, I-ERC té tres regidors a l’Ajuntament, on la formació havia tingut l’alcaldia entre el 2003 i el 2011 amb Jaume Dantí i Enric Barbany. Fa quatre anys, Vilageliu va ser el número 2.

I-ERC proposa “donar un tomb a la forma de governar” del govern de CiU i el PP. “Es tracta d’asserenar-nos, de mirar al nostre voltant, de tenir un model de poble que es basi en la solidaritat i l’equilibri, en la dignificació de la vida política local”, va dir Vilageliu, que considera que la participació és clau en el proper mandat i per això aposta recuperar òrgans de participació com les comissions ciutadanes. Vilageliu té 49 anys, està casat i té tres fills. És filòleg, editor de la revista Vallesos i membre del consell de redacció de Ronçana. Forma part del col·lectiu El Ganxo i havia estat president de l’Aliança de Lliçà d’Amunt i milita a ERC.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia