Vallès Oriental

Les primeres Bultaco es fabricaran a Montmeló a partir de l’abril

L’empresa avança en el desenvolupament de les xarxes de comercialització de les seves motos

Les primeres motos elèctriques de la marca Bultaco es fabricaran a la planta de Montmeló entre finals de març i principi d’abril, segons ha avançat a aquest periòdic la direcció de la companyia.

L’empresa dóna per complert el calendari que s’havia establert amb el llançament de les primeres unitats. L’empresa recuperarà la històrica marca motociclista amb el model Brinco, amb el qual ratificarà l’aposta pel vehicle elèctric de dues rodes que l’han caracteritzat des de l’origen del projecte.

Actualment, l’empresa ultima els treballs per adequar les instal·lacions del polígon el Pedregar de Montmeló on ha establert el centre de producció. En paral·lel ha fet les primeres incorporacions a la plantilla. Segons la direcció ja treballen a l’empresa una trentena de les persones que es dedicaran a les tasques de producció i recerca i desenvolupament per a la companyia. En total, la previsió és donar feina a uns 50 treballadors en els diversos departaments, repartits entre la planta de Montmeló i la seu de desenvolupament, a Madrid.

La firma també té avançada l’estratègia de distribució. En el cas de l’Estat espanyol ha fixat dos pols principals, a Barcelona i a Madrid. Des de Barcelona es preveu cobrir la demanda de tota la zona de llevant de la Península. La distribució des de Madrid ja treballa sobre comandes concretes. “Estem obtenint bona resposta i ja tenim comandes, sobretot de les Canàries”, assenyala un representant de la direcció. La companyia, però, ha plantejat una estratègia comercial d’abast europeu. Ho demostra que la primera gran presentació de producte es va fer a Londres. “El nostre mercat és l’europeu, però també mirem als Estats Units, on la marca també és coneguda”, afegeix el mateix portaveu.

La comercialització de la primera moto dissenyada per la nova Bultaco també ha començat en els canals on-line. La firma també té avançats els projectes per a nous models que remeten a la històrica marca: seran motos amb en nom de Rapitan.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia