Societat

Mollerussa inventa la primera fira nocturna

Estarà dedicada a l'organització d'esdeveniments i obrirà dues nits

Mollerussa va presentar ahir el calendari de fires amb una novetat original: la primera fira comercial nocturna que se celebrarà a Catalunya. Tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d'octubre i l'horari serà per a noctàmbuls: des de la tarda i fins ben entrada la nit, a una hora encara sense definir, però que podria ser la una, les dues o, fins i tot, les tres de la matinada, segons va avançar l'alcalde, Marc Solsona. L'horari i la resta de detalls de la fira s'anirà concretant a mesura que s'avanci en la seva preparació.

Portarà el nom de Fira Events i estarà dedicada a l'oci i l'organització d'esdeveniments, de manera que s'hi podran trobar “serveis de tota mena relacionats amb l'organització i celebració d'esdeveniments”, des de restauració i càterings fins a contractació d'artistes, complements i moda. A la fira el visitant també viurà experiències i activitats, segons va avançar Solsona. Els comerços del municipi estaran presents a la fira a través de Mollerussa Comercial, que hi col·laborarà.

La incorporació d'aquesta fira en el calendari firal va ser presentada com a l'inici d'una nova etapa després de l'ajustament que ha hagut de fer Fira de Mollerussa els darrers anys, en què el seu pressupost s'ha reduït en un 50% en quatre anys (d'1,2 milions el 2009 a 600.000 euros aquest any) i ha deixat de fer algunes fires. Aquest any durant la Fira de Sant Josep es farà el Saló de Tractors, bianual des que els representants de les marques van decidir repartir-se entre Lleida i Mollerussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia