Societat

La N-260 a Portbou continua tancada pel vent

Trànsit talla la circulació per segon dia consecutiu en els dos sentits de la marxa

La carretera N-260 en la localitat gironina de Portbou continua tancada a la circulació en els dos sentits de la marxa per segon dia consecutiu a causa del fort vent que bufa a la zona, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

El tall afecta sol al pas de la carretera per la localitat de Portbou i els vehicles han d'agafar rutes alternatives.

Una caravana va bolcar ahir en aquesta via a causa del temporal que afecta a la província de Girona, especialment a aquesta zona del Empordà i també al Pirineu.

L'accident es va saldar amb els ocupants ferits lleus, encara que el vent va causar també altres afectacions, com la interrupció de la línia de tren entre Girona i Portbou i la que circula entre Ripoll i Puigcerdà.

El temporal va provocar igualment danys en mobiliari urbà en diferents municipis de la província que van obligar a realitzar fins a 84 serveis als Bombers de la Generalitat.

El vent va obligar també ahir a desviar als camions que circulaven per l'AP-7 en direcció a França als aparcaments habilitats en La Jonquera, on van estar estacionats durant sis hores, fins que va amainar la força del vent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.