Societat

Carrosses i comparses omplen els carrers

Es van fer rues a Lloret, Breda, Sant Feliu i Platja d'Aro que van ser seguides per milers de visitants

A moltes poblacions hi va haver cercaviles, concursos de disfresses i actuacions infantils

Ja ha arribat el carnaval. Desenes de carrosses i colles disfressades van desfilar ahir pels carrers de municipis gironins com ara Blanes, Breda, Lloret de Mar, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols, entre d'altres. Si a l'espectacularitat d'aquestes desfilades s'hi afegeix que ahir va fer molt bon temps, totes aquestes rues van ser seguides per desenes de milers de visitants. Però no només es va celebrar el carnestoltes en aquestes poblacions, sinó que la disbauxa i el color van omplir bona part dels municipis gironins.

En la Gran Rua de Carrosses i Comparses del carnaval de Platja d'Aro d'ahir hi van participar 4.500 figurants i 73 colles de 18 poblacions. Com ja és tradicional, la rua la va obrir la colla del Rei i la Reina Carnestoltes –enguany Els Pipas–, de Santa Cristina d'Aro i de Sant Feliu de Guíxols. Les carrosses aspiren als 5.000 euros en premis, distribuïts en quatre categories, que s'entreguen aquesta matinada.

A Blanes, s'hi ha organitzat un intens cap de setmana. Els actes es van encetar ahir a la tarda, amb diverses activitats que van tenir la mainada com a principals protagonistes.

A Sant Feliu de Guíxols la desfilada d'ahir ja té els guanyadors: la colla [email protected], amb el títol Carnaval face a face va guanyar la classificació de Comparses; la colla Els Quatre Gats de SFG, amb el Misteri del Bosc, es va endur el primer lloc de la de Carrosses Petites; la colla Caçafantasmes, amb Draconians, va guanyar la classificació de Carrosses Grans i la colla Ki els Va Parir, amb Kiss Me Froc, va guanyar el primer lloc de la classificació de Carrosses Animació. També es van donar premis especials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia