Cinc milions d'euros dels beneficis de Loteria de Catalunya seran per a obres en residències del territori

Més de 5,5 euros dels beneficis de Loteria de Catalunya es revertiran en inversions per a la reconversió funcional de la residència i centre de dia La Mercè (4.716.779 euros), i la rehabilitació de la residència Natzaret de Móra d'Ebre (812.812 euros). Loteria de Catalunya va presentar ahir els resultats corresponents a l'exercici de l'any 2008, en el qual l'entitat ha obtingut 16 milions d'euros de benefici, que destinarà íntegrament a accions socials a Catalunya. Concretament, Loteria de Catalunya ha recaptat més de 228 milions d'euros procedents del joc, que ha tornat en premis que sumen prop de 187 milions d'euros.

La diferència, uns 40 milions d'euros, dels quals s'han de restar les despeses de gestió i d'explotació, han possibilitat que la loteria recapti 16 milions d'euros de beneficis que el Departament d'Interior, destinarà íntegrament al Departament d'Acció Social i Ciutadania per atendre programes i actuacions socials. Des de 1987, més de 165 milions d'euros provinents dels beneficis de Loteria de Catalunya s'han destinat a programes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.