Societat

La Fundació Pere Tarrés beca en un any 6.200 infants

El nombre d'ajuts va augmentar un 25% gràcies a la pujada del 127% en les donacions

Sobretot es va notar en les colònies

La Fundació Pere Tarrés va becar l'any passat 6.285 infants i joves en les activitats de centres oberts, les colònies escolars i les activitats d'estiu. Això vol dir que el nombre de beques va augmentar un 25% respecte al 2013. Aquest augment va ser possible, segons el balanç que va fer públic ahir la fundació, gràcies a un increment del 127% en les donacions de particulars, entitats, empreses i administracions a la campanya Ajuda'ls a créixer.

Ja fa tres anys que la Pere Tarrés beca les activitats lúdiques, tant durant el curs escolar com durant les vacances, a famílies que no les poden pagar. Així, es van atendre 2.500 infants en centres socioeducatius, 480 en colònies escolars i més de 3.300 en colònies i casals d'estiu. L'entitat recorda que un de cada quatre menors a Catalunya viu en situació de vulnerabilitat social i que la taxa d'abandonament escolar supera el 26%.

A més de les beques per a activitats, els diners aconseguits amb les donacions a la campanya Ajuda'ls a créixer van permetre rehabilitar els locals de l'Associació Educativa Integral del Raval, El Submarí, la Fundació Social del Raval i el Centre Socioeducatiu de Sant Vicenç dels Horts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.