Societat

La fira de Sant Jaume de Llierca inclou un punt d'intercanvi de roba

Tindrà lloc diumenge i s'ha especialitzat en els productes tèxtils, com ara la punta de coixí i la labor de retalls

La fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca, anomenada també “fira tèxtil”, arriba aquest diumenge a la seva 22a edició. De les activitats que hi ha programat l'Ajuntament –que n'és l'organitzador, amb la col·laboració de diverses entitats–, en destaca el punt d'intercanvi de roba. De deu a dues del migdia, en aquest espai s'hi podrà dur fins a quinze peces de roba usada (que estigui en bones condicions) i, a canvi, es donaran uns tiquets amb els quals es podran obtenir un o més articles. La mateixa operació es podrà fer amb material de merceria (agulles, didals, betes i fils, etc).

Quant als tallers, n'hi haurà d'aprendre a fer davantals, samarretes, macramé, colls amb drapet fets a mà, transparències i bosses aprofitant samarretes velles, i sobre la tècnica de l'scrapbook. Com en anteriors edicions, la fira serà la seu de la trobada de puntaires (l'edició número 16) i de labor de retalls (la novena). De manera paral·lela, els visitants trobaran desenes de punts de venda de productes artesans, així com activitats familiars. Dissabte, a partir de les nou del vespre, es farà un taller monogràfic sobre labor de retalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia