Vallès Oriental

Mayoral manté el nucli dur però fitxa tres independents entre els primers

Mònica Oliveres, Mireia López, Francesc Arolas i Álvaro Ferrer, a la primera meitat de la llista

El socialista Josep Mayoral, alcalde de Granollers des de 2004, ja té aprovada la seva llista electoral al complet.

L’assemblea de militants es va reunir aquest dimecres al vespre per donar el vistiplau a la seva proposta. A dos mesos vista de les eleccions municipals, la llista del PSC ha estat la primera a definir-se en la seva totalitat.

Mayoral manté el nucli dur i situa la fins ara regidora de Cultura i Comunicació i tercera tinent d’alcalde, Alba Barnusell, en la segona posició de la llista, un lloc de molt pes en una possible successió futura. Però al mateix temps que compta amb bona part del seu equip de confiança al capdavant, l’actual alcalde opta per una renovació del 40% de les primeres places i per persones joves que situen la mitjana d’edat en els 40 anys.

En les cinc primeres places es manté, en aquest ordre, el nucli: Josep Mayoral, Alba Barnusell, Jordi Terrades i, en cinquena posició, Albert Camps. La primera nova incorporació és al número 4, on entra la independent Mònica Oliveres, arquitecta de professió, de 40 anys. En canvi, d’aquest primer tram en surt Pietat Sanjuán, que ja havia expressat fa mesos la voluntat de deixar-ho per motius professionals. Segueixen Maria del Mar Sánchez en el número 6, entra l’advocada independent Mireia López Ontíveros, de 41 anys, en el lloc 7, segueixen Juanma Segovia i Andrea Canelo i la posició 10 també és per a un nou fitxatge: Francesc Arolas, director de màrqueting i comunicació, de 35 anys.

De l’actual Grup Municipal –ara en són 13– en pleguen Pietat Sanjuán, Pere Garcia, Carme Garrido, Aroa Ortego i Carles Cabanillas, a més de José Antonio Corchado, que serà el candidat del PSC a les Franqueses.

Segueix a la llista el jugador d’elit d’handbol i empresari Álvaro Ferrer, de 33 anys, que ja va ser-hi fa quatre anys però que ara avança fins a la posició número 11. La resta de candidats fins al número 15 són la psicòloga Sílvia Rodríguez, l’educador social Rudi Benza, Gemma Jiménez Torres i Maria del Mar González.
En l’assemblea de dimecres, el cap de llista Josep Mayoral va mostrar-se molt satisfet de la llista aprovada per la militància: “Volem un projecte que continuï transformant la ciutat en els propers 10 anys, gent jove i amb futur, amb la incorporació d’independents per sumar mirades diverses més enllà del partit, integrant una visió plural, integral i completa de la ciutat, incorporant gent nova amb noves sensibilitats i alhora amb la gent de sempre que li aporta l’experiència necessària”. Mayoral està convençut que la seva llista és “un equip per parlar amb la ciutat, per governar, una aposta ferma per l’equitat i la igualtat que vol continuar treballant per una ciutat millor, més justa i més solidària”.

ALGUNS HISTÒRICS TANQUEN LA LLISTA

Segueixen en la llista Vanesa Jiménez, Sergi Fernández, Joan Rueda, M. Eugènia Anta, Marc Espín, Antonia Tarridas i Juan Manuel Rodríguez. I tanquen fins als 25 i en llocs de suplents alguns dels regidors que ara en sortiran i altres històrics socialistes de la ciutat: Pere García, Mònica Llorente, Pietat Sanjuán, Albert Soler, Josep Maria Junqueras, Montserrat Roca, Anna Maria Palé i Josep Pujadas, l’anterior alcalde de Granollers, de qui Mayoral va prendre el relleu.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PALAFRUGELL

L’Ajuntament estrena noves targetes per a l’ús de la deixalleria municipal

PALAFRUGELL
infraestructures

Les línies R3, R4 i R11 de Rodalies es veuran afectades durant l’agost per treballs de manteniment

Barcelona
societat

En marxa el concurs per regularitzar els terrenys de conreu de Gallecs

Mollet del Vallès

Més zones per a gossos a Rubí i millora de la vintena en funcionament

RUBÍ
GIRONA

Afectacions a la R3 el proper cap de setmana per treballs de manteniment

GIRONA
SERVEIS

Obres de pavimentació en diferents carrers de Lleida

Lleida
EL PORT DE LA SELVA

Una avaria deixa sense subministrament d’aigua tot el municipi

EL PORT DE LA SELVA

S’obre la Rambla estrenant paviment vermell

SABADELL
OLOT

Renoven el paviment d’un pavelló del Parc Esportiu Pla de Llacs

OLOT