Societat

Port Aventura estrena la temporada amb nous reptes

El 7 de maig es començarà la construcció de Ferrari Land

Els objectius del parc: superar els 4 milions de visitants de l'any passat i aconseguir un 40% de públic estranger

Amb una assistència menor a la prevista per la pluja i el trasllat d'espectacles commemoratius al teatre del complex pel mal temps, el 20è aniversari de Port Aventura s'ha vist aquest dissabte deslluït. Malgrat el contratemps climàtic d'avui, els responsables del parc han anunciat, amb motiu de la seva commeració, que el parc temàtic oferirà set nous espectacles com “Nits Blanques” o esdeveniments especials com “Oktoberfest i “Nits negres” a Halloween, entre d'altres.

I és que l'organització del parc s'ha marcat com a objectiu per a aquesta nova temporada superar els 4 milions de visitants, incrementar els 100.000 espectadors que l'any passat van veure l'espectacle del Cirque du Soleil, Kooza, i aconseguir que el 40% del públic sigui estranger.

“El gran repte amb vista a l'any que ve serà la internacionalització del parc i aquest serà el rol que jugarà Ferrari Land, perquè serà un gran reclam per a aquest públic”, ha explicat Luis Hérault, el màxim responsable de Port Aventura. Una estratègia que ve marcada per la forta baixada del turisme rus.

El projecte d'internacionalització serà impulsat amb un pressupost publicitari de 14 milions i amb l'apertura del nou parc de la marca italiana prevista per 2016, amb unes dimensions de 75.000 metres i una inversió de 100 milions.

La transformació de la Mansió de Lucy en el primer hotel de 5 estrelles i l'estrena europea de l'espectacle “Amaluna” del Cirqe du Soleil a les instal·lacions de Port Aventura són algunes de les novetats que incorpora el parc en la seva vintena temporada.

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell ha presidit l'acte d'inauguració d'avui ha refermat el suport de la Generalitat al parc. Mas-Colell ha augurat que continuarà creixent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.