Societat

El govern alemany: “Els pensaments estan amb els que temen perdre els seus parents”

Steinmeier de moment donar dades fins tenir “informació concreta” i reuneix el gabinet de crisi

L'aeroport de Düsseldorf ha habilitat telèfons i sales d'atenció als familiars de les víctimes

El Ministeri d'Afers Estrangers alemany ha creat un equip de gestió de crisi i una línia telefònica directa amb el número 3000030-5000 per a informació detallada sobre l'accident del vol número 4U9525. El titular d'Afers Exteriors, Frank-Walter Steinmeier, ha dit aquest dimarts que estava era “en estret contacte” amb les autoritats franceses. A més a més, l'aeroport de Düsseldorf ha habilitat el telèfon 0800/7766350 per a informació d'emergència sobre la tragèdia. Segons el diari Bild alguns dels familiars de les víctimes del vol han rebut la notícia sobre l'accident mentre esperaven en la terminal d'arribada.

Tot i que el titular de transport francès, Alain Vidalies, ja ha confirmat que “no hi ha cap supervivent”, el ministre alemany ha refusat de moment donar cap mena d'informació sobre el nombre de passatgers de nacionalitat alemanya que viatjaven a l'avió, en espera de poder rebre “dades concretes”. En un missatge difós al compte oficial de Twitter, Steinmeier ha expressat que els seus pensaments “estaven amb aquells que temen perdre els seus parents entre les víctimes”.

La companyia low-cost Germanwings oferirà una roda de premsa a les tres hores del vespre. La companyia aèria Lufthansa, propietària de la low cost GermanWings ha qualificat de “dia negre” per a la companyia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia