Els jubilats i pensionistes de Calp s'editen el butlletí de notícies

Els jubilats i pensionistes de Calp passaran de ser protagonistes del seu propi butlletí de notícies a, ser redactors i editors de la seua pròpia publicació, sota la direcció del periodista Ruben Leonís. La posada en marxa d'aquest taller és la principal novetat del primer trimestre del curs 2009 - 2010 del Centre Cívic d'aquesta localitat, que es completa, a més, am,b altres 18 cursos i tallers.

El regidor de tercera edat, Pere Jaume Fernández, ha presentat el programa d'activitats dissenyant conjuntament amb la direcció del Centre Cívic i ha manifestat que l'oferta presentada cerca la participació del jubilats i pensionistes calpins.

D'entre tota l'oferta prevista, els cursos d'informàtica són els que es troben més farcits de sol·licituds, seguits dels de mecanografia, castellà per a alemanys, iniciació al valencià els d'iniciació a la ceràmica, teatre, policromat amb resina i ioga. Alguns dels cursos previstos es posen en funcionament gràcies a la col·laboració i participació d'entitats, grups i associacions de Calp. L'oferta es completa amb eixides, descobertes i excursions, a més de les activitats fixades dins el calendari cívic i social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.