Osona/Ripollès

‘L’idiota’ amb Sahun i Madaula, a Torelló

L’obra de Jordi Casanovas es podrá veure aquest dissabte a les 9 del vespre al teatre Cirvianum. És una comèdia negra al voltant de la precarietat i la forma de guanyar-se la vida en temps de crisi.

En clau de comèdia negra, Jordi Casanovas aborda a L’idiota en clau de comèdia negra la qüestió de la precarietat i la desesperació d’aquells que necessiten guanyar-se la vida en temps de crisi.

L’obra, protagonitzada per Anna Sahun i Ramon Madaula, arriba aquest dissabte al Teatre Cirvianum, després de l’èxit a la sala Muntaner de Barcelona, on es va estrenar el passat mes de novembre.

Jordi Casanovas –l’autor de Vilafranca, estrenada fa poc a Vic– presenta la història d’un home en dificultats econòmiques que es presenta a les proves psicològiques convocades per una important fundació amb l’esquer de la remuneració.

Al seu davant s’hi troba una psicòloga que el posa a prova i el portarà a terrenys insospitats per a ell, en un joc on s’hi acaba jugant molt més que un sou i que involucra emocionalment l’espectador. “En un moment com el que estem vivint, on la frase més repetida és que cal reinventar-se”, Jordi Casanovas es planteja “preguntes sobre la nostra capacitat per mutar, per pensar”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia