Osona/Ripollès

Artur Mas inaugura l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell

Centenars de persones no es van voler perdre la inauguració de la piscina coberta de Taradell, batejada ja amb el nom d’Espai d’Aigua i Salut de Taradell. Es va inaugurar dissabte amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.

Després de veure i recórrer tot l’equipament, ja a l’exterior, on hi havia concentrats els taradellencs, es va fer la inauguració oficial destapant una placa commemorativa. En el torn de parlaments, Lluís Verdaguer va enumerar una llarga llista d’agraïments a persones que han fet possible aquesta obra, acabant per Josep Munmany, a qui va dir que “vam començar aquest projecte junts, avui ens traiem una pedra que teníem a la sabata que no ens deixava caminar, però teníem un deute amb el poble”. Verdaguer també va elogiar la Diputació de Barcelona, que és qui ha pagat gran part de l’obra: “Els ajuntaments sort en tenim, de la Diputació”.

Mas va recordar que l’equipament es va projectar “en moments d’eufòria econòmica i s’acaba quan s’ha passat un període molt dur i quan s’albira alguna sortida”. En aquest sentit va comparar l’equipament taradellenc amb el procés català: “Després d’anys durs i d’incerteses, però al costat d’això, esforç, empenta, coratge, valentia i de progressar, anirem endavant i finalment hem de vèncer”. Durant tot el dia es va fer una jornada de portes obertes que va ser molt participativa, sobretot al llarg del matí.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia