Societat

Un milió solidari per obres a Sant Joan de Déu

La suma de diverses iniciatives solidàries ha permès reunir un milió d'euros per a la construcció del nou hospital de dia de Sant Joan de Déu. Es tracta d'un espai on es donarà tractament ambulatori a pacients per evitar-ne així l'ingrés hospitalari.

Les aportacions a aquest fons solidari són, majoritàriament, anònimes, però també hi han participat personatges públics, com és el cas del futbolista Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, que van fer donació dels regals de casament. Aquesta aportació i una altra de l'Obra Social La Caixa van permetre engegar el projecte i posar-hi
la primera pedra.

Els diners també es van recollir a través de les farmàcies de Catalunya, que han venut uns caramels solidaris, i altres activitats de caràcter solidari com ara la Festa Amics i una gala benèfica celebrada al novembre al MNAC on es van recollir 22.000 euros.

Les obres del nou equipament avancen a bon ritme i està previst que es pugui inaugurar a principi d'estiu. El nou hospital de dia doblarà la capacitat de l'actual, ja que es passarà de 12 llits a 23, i incorporarà també l'última tecnologia disponible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia