Osona/Ripollès

MUNICIPALS 2015 - FALTEN 44 DIES

Santi Vivet repeteix com a alcaldable de CiU a Torelló amb el mateix equip que el 2011

Els sis regidors que formen actualment el grup municipal de Convergència i Unió de Torelló tornaran a ocupar els sis primers llocs de la candidatura que encapçala Santi Vivet pel 24 de maig.

  • VÍDEO: 192814

Rere seu Jordi Rosell, Eloi Pérez, el delegat local de Convergència Albert Serra i Lídia Sánchez completen els deu primers llocs d’una llista en la que entre algunes cares noves també hi apareixen l’exalcalde Lluís Bassas, els exdelegats locals Josep Maria Aranda i Rafael Sanglas o la directora dels serveis territorials de Governació Rosa Carné. Es presenten sota el lema Sentim Torelló.

Durant la seva presentació com a candidat, Vivet va fer una repàs a la feina feta en un mandat amb escassedat de recursos, però va destacar obres que no es veuen però que són importants com la potabilitzadora, la lluita per mantenir el personal a l’estació i el desdoblament i millora de la línia, al costat del grup Perquè no ens fotin el tren, la posada en marxa de l’hotel d’entitats Josep Bardolet o el fet d’estar amatents a les necessitats de les empreses del territori. Entre les assignatures pendents hi queda l’aplicació de l’ordenança de civisme en dos aspectes, els excrements de gos o les molèsties que generen els bars a les nits.

La sala de barri, la reforma del pati de butaques i la insonorització del Cirvianum i la millora del clavegueram són els principals projectes de CiU per al següent mandat. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i el president del Consell Comarcal, Joan Roca, van acompanyar Santi Vivet en la presentació. Ortega destacava la importància d’acudir a les urnes el 24 de maig.

Joan Roca va destacar la feina feta per Vivet i la importància de continuar governant en quatre de les sis poblacions més grans de la comarca: Vic, Torelló, Tona i Taradell.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia