Vallès Oriental

#municipalsVOR

Josep Maria Noguera serà el número dos de CiU a Granollers

Entre els candidats destaca l’exsocialista Amanda Ramos en el número 5

Josep Maria Noguera serà, juntament amb Àlex Sastre, l’únic regidor de CiU de Granollers que ocuparà un lloc destacat a la llista del 24 de maig.

L’alcaldable de la federació nacionalista mostra la seva confiança en aquest economista i assessor fiscal de 54 anys que, en paraules del mateix Sastre, “ha fiscalitzat de forma excel·lent els números de l’Ajuntament en els darrers quatre anys”. Així, Noguera passa del sisè lloc al segon.

En el tercer lloc de la llista i ocupant el lloc reservat a UDC apareix Oriol Vila, un enginyer de 42 anys que tornaria a l’Ajuntament, ja que ja va ser regidor entre els anys 1999 i 2003. Però el nom que més sorprèn és el d’Amanda Ramos, exmilitant del PSC de Granollers i les Franqueses, que va com a independent en el número 5 i, per tant, amb àmplies possibilitats de ser regidora. L’any 2007, Ramos va ocupar el número 19 en la primera candidatura que encapçalava Josep Mayoral. Després va passar a militar a les Franqueses, on entre el 2012 i el 2013 va formar part de l’executiva local encapçalada per Esteve Ribalta com a secretària de Comunicació.

A finals del 2013 va deixar la militància coincidint amb la crisi interna de l’agrupació local que va acabar amb una rebel·lió interna contra Ribalta, que el va descavalcar de la primera secretaria local en benefici de l’encara regidor de Granollers Juan Antonio Corchado i després del càrrec de portaveu municipal.

La llista de CiU, amb 25 noms i 7 suplents, la va aprovar aquest dimarts l’assemblea local de CiU. “He mirat de reforçar el projecte de renovació que CDC va iniciar amb la meva nominació. Per altra banda, rejovenir una llista per encarnar el relleu generacional i que s’assembli el màxim a la ciutat que vol liderar, amb un marcat perfil ciutadà amb gent arrelada i implicada en la vida dels barris i de les associacions”, va dir Sastre.

En el número quatre hi ha l’advocada de 27 anys Eugènia Llonch (CDC) i després de Ramos, la llista la formen Enric Tarradellas (CDC), Rosa Blázquez (UDC), Ramon Anton (CDC), Clàudia Escalé (CDC), Palmira Serrano (Ind), Joana Guillén (Ind), Albert Canet (CDC). Alicia Monte (CDC), German Cequier (UDC), Pere Ribas (Ind), Màrius Catafal (JNC), Jordi Torrens (CDC), Joan Estapé (Ind), Dolors Pla (UDC), Pasión González (CDC), Albert Jiménez (CDC), Meritxell Corbera (Ind), Josep Jodar (CDC), Patrícia Brotons (Ind), Salvador Pardo (CDC), Carles Morell (CDC), Pilar Prieto (CDC), Pere Soldevila (UDC), Verónica Navarro (CDC), Mariona Pons (CDC), Josep Serratusell (CDC) i el candidat de fa quatre anys, Pius Canal (CDC).

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia