Europa investiga possibles agressions urbanístiques a la Tinença de Benifassà

La Comissió Europea ha demanat al govern valencià informació sobre l'aplicació de les disposicions establides en la directiva d'hàbitats naturals a la Tinença de Benifassà, zona declarada LIC (Lloc d'Importància Comunitària), per determinar si les està incomplint i iniciar en conseqüència un procediment d'infracció.

Aquesta és la resposta que ha donat la Comissió a la denúncia formulada per l'eurodiputat d'Iniciativa, Raül Romeva, relativa a la construcció d'un pàrquing en el municipi de la Pobla de Benifassà, que suposadament manca d'autorització i afecta una Zona d'Especial Protecció per a les Aus i a l'àmbit territorial del Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals del Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

L'eurodiputat també ha denunciat la realització de tallafocs i aterraments, així com el planejament del nou PGOU per considerar que perjudiquen greument la fisonomia i sostenibilitat del paratge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.