Societat

Dol a Lleida per la mort del professor de Socials

Abel Martínez Oliva tenia 35 anys, el professor interí que ha mort a l'institut IES Joan Fuster, era de la capital del Segrià

L'Ajuntament de Lleida ha suspès tots els actes oficials previstos per aquest dimarts en senyal de dol per la mort del professor lleidatà que treballava a l'Institut Joan Fuster de Barcelona i ha convocat un minut de silenci a les dotze del migdia davant del Palau de la Paeria. L'Ajuntament de Lleida ha decretat aquest matí un dia de dol en què les banderes de la ciutat onejaran a mig pal. L'alcalde de Lleida ha visitat la família de la víctima i els ha tramès el condol en nom de la ciutat i ha posat a la seva disposició els serveis municipals i socials que puguin necessitar en aquests moments. Àngel Ros, en nom de la capital del Segrià, ha lamentat públicament els fets ocorreguts a Barcelona.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns pels volts de dos quarts de deu del matí quan un alumne ha matat el professor amb un ganivet a l'IES Joan Fuster de Barcelona. Els Mossos han identificat un menor de 13 anys com a suposat autor dels fets. L'alumne anava armat amb una ballesta tot i que ha matat al professor amb un ganivet. A més, quatre persones més han resultat ferides lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia