Vallès Oriental

Comart destina deu milions a instal·lar la seu a Montornès

La companyia preveu tenir en funcionament les noves instal·lacions a partir del mes de juny

La distribuïdora de paper i cartró Comart ultima el trasllat de la seu central a Montornès.

La firma ha destinat 10 milions d’euros a l’adquisició i adequació d’unes naus al polígon industrial el Raiguer, on preveu obrir un nou centre de treball que també acollirà les oficines i que funcionarà en paral·lel als altres punts de distribució que la firma, que aquest any celebra el 50è aniversari, té a Cornellà (el Baix Llobregat), Besalú (la Garrotxa) i Seseña (Toledo).

En una operació assessorada per la immobiliària Aguirre & Newman, l’empresa catalana ha comprat unes instal·lacions de 17.000 metres quadrats. Fins ara, aquestes instal·lacions, que en el passat havien acollit diferents activitats tèxtils –les empreses Monfil i Fillattice entre d’altres–, pertanyien al fons d’inversió nord-americà GE Real Estate. Es preveu que els treballs d’adequació de les instal·lacions, que també disposen de 1.200 metres quadrats per a oficines, s’enllesteixin al mes de juny.

Les noves instal·lacions doblen les que fins ara ocupava la seu central de la companyia a Cornellà. Sumades aquestes instal·lacions i les de Besalú i Seseña, l’empresa té actualment 30.000 metres quadrats, que s’incrementaran notablement amb els que ara tindrà disponibles a Montornès. La plantilla actual és d’un centenar de treballadors. En els últims anys, la companyia havia ampliat les instal·lacions que ja tenia en funcionament, i el procés d’expansió continua ara amb la nova implantació a Montornès.
La nova seu està situada en un punt estratègic de comunicació, proper a les autopistes AP-7 i C-33. També és en un punt proper a algunes empreses importants del sector de l’envasat que són clients potencials de la firma catalana. L’empresa comercialitza productes derivats del paper que són utilitzables per a envasos de begudes, xocolates d’alta qualitat, articles de cosmètica i productes farmacèutics, entre altres aplicacions.

A Montornès, l’empresa preveu implantar-hi un magatzem amb les últimes novetats per adaptar-lo a la demanda més actual del sector de la indústria gràfica i del disseny d’envasos. Les instal·lacions disposen de vuit molls de càrrega per poder oferir un servei més ràpid als clients.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia