Societat

Es destinen 30.000 euros a Picassent per a la compra d'aliments

L'acord entre la municipalitat i les organitzacions d'atenció ciutadana ho fa possible

L'Ajuntament de Picassent ha signat un nou conveni amb Càritas Picassent pel qual el consistori atorga a l'associació una subvenció de 30.000 euros.

La signatura del conveni ha tingut lloc a les instal·lacions de l'economat amb la participació de l'alcaldessa, Conxa García, el regidor de Benestar Social, Carles Silla, els rectors, Vicent Cardona i Enric Cervera, i el director de Càritas Picassent, Jaume Sobrevela.

Des de la inauguració de l'Economat, en 2008, any rere any l'Ajuntament ha fet una aportació anual, el que fa un total de 126.000 euros.  A més a més, des de la Regidoria de Benestar Social al llarg de l'any es porten endavant dues campanyes de recollida d'aliments, una en Nadal i altra abans de l'estiu, el que suposa més de 15.000 quilograms de menjar recollits.

A aquestes iniciatives, cal sumar les dos edicions del calendari solidari que ha suposat una recaptació de més de 5.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia