Societat

En llibertat provisional tres dels imputats pel cas Innova

El Jutjat d'Instrucció número 3 acorda la llibertat amb càrrecs per a Enric Agustí Farré, Miguel Ángel Puig i Ángel Matias Barberan després de prendre'ls declaració

El magistrat els imposa la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i l'obligació de comparèixer cada dilluns al jutjat

El jutge ha decretat aquest dijous la llibertat provisional per a tres dels imputats pel cas Innova, el director general de Sagessa, Enric Agustí, el director gerent d'Activa Mútues, Miguel Ángel Puig, i l'empresari Ángel Matias Barberan Puig, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els dos primers van ser arrestats dimarts en l'operació policial Cirurgia, que va acabar amb un total de nou detinguts. Matías Barberan, que no va ser arrestat perquè estava fora de l'Estat, s'ha personat avui per declarar davant el jutge després de tornar del Marroc.

El TSJC precisa que tots tres estan imputats per delictes societaris, de falsedat documental, contra l'Administració Pública i delicte de blanqueig de capitals.

El jutge els imposa, com a mesures cautelars, la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori i l'obligació comparèixer tots els dilluns al jutjat.

Els nou detinguts en l'operació policial relacionada amb el cas Innova, inclosa la primera tinenta d'alcalde de Reus, Teresa Gomis, han passat avui a disposició judicial. El jutge encara no s'ha pronunciat sobre les mesures cautelars dels set restants, tot i que es preveu que ho faci entre aquesta tarda i demà divendres.

Després d'un recés per dinar, a les cinc de la tarda han començat les declaracions de dos detinguts més, directius actuals de Sagessa, Carles Abelló i Antonio Foz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.