Vallès Oriental

Dos centres de pàdel sumen 17 noves pistes entre Mollet i les Franqueses

Les instal·lacions se situaran als polígons de Can Prat, a Mollet, i del Congost, a Corró d’Avall

Dos nous centres de pàdel a Mollet i les Franqueses ampliaran l’oferta d’instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport al Vallès Oriental. En total, seran 17 noves pistes repartides entre les vuit que obriran al polígon Can Prat, a Mollet i les nou del polígon Congost, a les Franqueses.

En el cas de les Franqueses, les pistes de pàdel es construeixen en una parcel·la municipal reservada per a equipaments que està situada entre el Camí Antic de Vic i el carrer de Can Ribes.

L’equipament comporta una inversió inicial de poc més de 301.000 euros i està previst que comenci a funcionar properament. A banda de les nou pistes de pàdel, es construeix un edifici de serveis (vestidors, botiga, bar i zona d’esbarjo per als socis) i un aparcament. Els impulsors del projecte –María Ángeles Roca i Ángel Marcos– no faran servir tot l’espai. Quedarà una zona lliure que serviria per a futures ampliacions. A banda, també s’estudiarà la cobertura de quatre de les pistes.

Amb aquest acord, l’Ajuntament rebrà un cànon anual de 6.010 euros l’any durant el període de l’adjudicació: 20 anys improrrogables.

A Mollet, diversos socis de la mateixa ciutat posaran en marxa un centre que es dirà Can Prat Pàdel Club i que disposarà de vuit pistes, a més de serveis auxiliars, com botiga i bar amb servei d’àpats i cocteleria. La majoria de les pistes, sis, s’estan habilitant en un terreny a tocar del restaurant Can Prat i dues més se situaran a l’interior del recinte del restaurant, que actualment està tancat. El centre farà servir només una part de l’edifici de l’històric restaurant i també una part del jardí, la que es troba situada a la banda on hi havia la piscina.

Els responsables del negoci encara no tenen data prevista per a la inauguració, tot i que tenen la intenció d’obrir entre finals de maig i primers de juny.

Un dels socis, Dídac Bruns, explica que el club disposarà d’escola de pàdel i acollirà diferents tornejos al cap de l’any. També oferirà serveis, com ara un casal d’estiu. L’horari previst de funcionament serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 11 de la nit; els dijous de 8 del matí a 12 de la nit; els divendres, dissabtes i vigílies de festius, de 8 del matí a 1 de la matinada i els diumenges de 9 del matí a 9 del vespre.

El restaurant Can Prat va ser reformat per darrera vegada l’any 2011, però va tornar a tancar al cap d’un temps i actualment torna a estar tancat. De fet, ha viscut diverses etapes en els darrers anys, ja que l’any 2002 també havia reobert després de sis anys tancat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El municipi ja torna a tenir aigua potable per beure i cuinar

port de la selva
sanitat

La directora de l’ECDC considera molt baix el risc d’un gran brot de 'mpox' a Europa

barcelona
palau-saverdera

Projecte per posar plaques solars a l’escola

Palau-saverdera
successos

Desmantellen una plantació de 1.369 plantes de marihuana a l’Alt Urgell

Fígols i Alinyà
sanitat

Espanya té una reserva suficient de vacunes per a mpox

barcelona
sanitat

El Pakistan confirma el primer cas de mpox a Àsia i dos sospitosos més

barcelona
infraestructures

Acaba la primera fase de reforma del parc de l’Espanya Industrial a Sants-Montjuïc

Barcelona
successos

Atesos 12 veïns d’un bloc de pisos de Lleida per un incendi als comptadors de l’edifici

Lleida
societat

Un dron controla les emissions contaminants i abocaments al Port de Barcelona

Barcelona