Vallès Oriental

Dos centres de pàdel sumen 17 noves pistes entre Mollet i les Franqueses

Les instal·lacions se situaran als polígons de Can Prat, a Mollet, i del Congost, a Corró d’Avall

Dos nous centres de pàdel a Mollet i les Franqueses ampliaran l’oferta d’instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport al Vallès Oriental. En total, seran 17 noves pistes repartides entre les vuit que obriran al polígon Can Prat, a Mollet i les nou del polígon Congost, a les Franqueses.

En el cas de les Franqueses, les pistes de pàdel es construeixen en una parcel·la municipal reservada per a equipaments que està situada entre el Camí Antic de Vic i el carrer de Can Ribes.

L’equipament comporta una inversió inicial de poc més de 301.000 euros i està previst que comenci a funcionar properament. A banda de les nou pistes de pàdel, es construeix un edifici de serveis (vestidors, botiga, bar i zona d’esbarjo per als socis) i un aparcament. Els impulsors del projecte –María Ángeles Roca i Ángel Marcos– no faran servir tot l’espai. Quedarà una zona lliure que serviria per a futures ampliacions. A banda, també s’estudiarà la cobertura de quatre de les pistes.

Amb aquest acord, l’Ajuntament rebrà un cànon anual de 6.010 euros l’any durant el període de l’adjudicació: 20 anys improrrogables.

A Mollet, diversos socis de la mateixa ciutat posaran en marxa un centre que es dirà Can Prat Pàdel Club i que disposarà de vuit pistes, a més de serveis auxiliars, com botiga i bar amb servei d’àpats i cocteleria. La majoria de les pistes, sis, s’estan habilitant en un terreny a tocar del restaurant Can Prat i dues més se situaran a l’interior del recinte del restaurant, que actualment està tancat. El centre farà servir només una part de l’edifici de l’històric restaurant i també una part del jardí, la que es troba situada a la banda on hi havia la piscina.

Els responsables del negoci encara no tenen data prevista per a la inauguració, tot i que tenen la intenció d’obrir entre finals de maig i primers de juny.

Un dels socis, Dídac Bruns, explica que el club disposarà d’escola de pàdel i acollirà diferents tornejos al cap de l’any. També oferirà serveis, com ara un casal d’estiu. L’horari previst de funcionament serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 11 de la nit; els dijous de 8 del matí a 12 de la nit; els divendres, dissabtes i vigílies de festius, de 8 del matí a 1 de la matinada i els diumenges de 9 del matí a 9 del vespre.

El restaurant Can Prat va ser reformat per darrera vegada l’any 2011, però va tornar a tancar al cap d’un temps i actualment torna a estar tancat. De fet, ha viscut diverses etapes en els darrers anys, ja que l’any 2002 també havia reobert després de sis anys tancat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Una seixantena de veïns de Lilla cobren les indemnitzacions per les esquerdes cinc anys després

Lilla
INfraestructures

Pla per protegir d’allaus les carreteres del Port de la Bonaigua i el Pla de Beret

Alt Àneu

Sis equipaments més tindran plaques fotovoltaiques

TERRASSA
SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA

Gosbi, nou patrocinador principal de la USAP de Perpinyà

SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA
PALAFRUGELL

L’Ajuntament estrena noves targetes per a l’ús de la deixalleria municipal

PALAFRUGELL
infraestructures

L'R3, R4 i R11 de Rodalies es veuran afectades durant l’agost per treballs de manteniment

Barcelona
societat

En marxa el concurs per regularitzar els terrenys de conreu de Gallecs

Mollet del Vallès

Més zones per a gossos a Rubí i millora de la vintena en funcionament

RUBÍ
GIRONA

Afectacions a la R3 el proper cap de setmana per treballs de manteniment

GIRONA