Menjar-se la tardor

Carbasses, bolets, avellanes, patates, anxoves, préssecs, aigua, alls... Aquest cap de setmana la tardor la servim de la fira al plat.

Amb l'arribada dels primers fruits de la tardor floreixen també les primeres fires, aparadors d'excepció dels productes de temporada. Aquest cap de setmana, el primer d'octubre, en coincideixen unes quantes. Carbasses, bolets, anxoves, avellanes, patates del bufet, préssecs, aigua, alls... protagonitzen l'oferta gastronòmica d'unes fires amb gust de tardor. Comença així una de les millors estacions de l'any per gaudir de la cuina per la gran oferta de mostres i fires gastronòmiques que s'organitzen arreu del país. És temps de fires, d'omplir els matins i els cistells amb gastronomia acabada de collir. Res de més sa i gustós per menjar-se la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
trànsit

Els Mossos despleguenun macro operatiu de Trànsit amb una trentena de controls simultanis

Barcelona
BANYOLES

Fil a l’agulla per a desenvolupar Sota Monestir

BANYOLES
URBANISME

La Paeria impulsa la construcció de 17 nous habitatges al Centre Històric

lLEIDA
serveis

El nou pavelló de les Glòries incorporarà una coberta verda

bARCELONA
infraestructures

El traspàs de la línia R1 de Rodalies farà els primers passos el gener del 2025

barcelona
TREBALL

Denuncien la sobrecàrrega de feina de les infermeres a la costa tarragonina

L’Ametlla de Mar
SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Barcelona
MEDI AMBIENT

Buiden de peixos el pantà d’Ulldecona per evitar una mortalitat massiva

La Pobla de Benifassà
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc