Menjar-se la tardor

Carbasses, bolets, avellanes, patates, anxoves, préssecs, aigua, alls... Aquest cap de setmana la tardor la servim de la fira al plat.

Amb l'arribada dels primers fruits de la tardor floreixen també les primeres fires, aparadors d'excepció dels productes de temporada. Aquest cap de setmana, el primer d'octubre, en coincideixen unes quantes. Carbasses, bolets, anxoves, avellanes, patates del bufet, préssecs, aigua, alls... protagonitzen l'oferta gastronòmica d'unes fires amb gust de tardor. Comença així una de les millors estacions de l'any per gaudir de la cuina per la gran oferta de mostres i fires gastronòmiques que s'organitzen arreu del país. És temps de fires, d'omplir els matins i els cistells amb gastronomia acabada de collir. Res de més sa i gustós per menjar-se la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ciència

Mart alberga grans reserves d’aigua, però massa profundes per accedir-hi

barcelona
successos

Mor el conductor d’una moto en un xoc frontal amb un turisme a Sant Celoni

Sant Celoni
canvi climàtic

Gairebé 48.000 morts per calor a Europa el 2023, el segon pitjor any de la dècada

barcelona
Societat

La Festa Major de Badalona tindrà un Punt Lila per a una celebració lliure de violències

Badalona
Societat

Mor l’excèntric empresari austríac, Richard Lugner

Lloret denuncia sis establiments per vendre alcohol a menors

lloret de mar
successos

Mor un motorista a la C-14 a Vilanova de l’Aguda

Vilanova de l’Aguda
medi ambient

Ulldecona prepara un segon pou d’emergència per abastir tant el reg com la ciutadania

Ulldecona
medi ambient

Denunciats quatre furtius

Barcelona