L'obertura de l'hospital de Manises fa perdre metges al centre d'especialitats d'Aldaia

Els veïns del municipi es queixen de la reducció de facultatius i horaris d'atenció d'algunes àrees

El centre d'especialitats d'Aldaia ha perdut més d'una dotzena de metges des de l'obertura de l'hospital de Manises. Les àrees més afectades han sigut cirurgia general, obstetrícia, ginecologia, medicina digestiva, oncologia, tocoginecologia, radiologia i rehabilitació. A més de la reducció de metges especialistes, també s'han reduït els dies d'atenció d'altres especialitats, com ara neurologia i reumatologia.

La Generalitat es va comprometre amb l'Ajuntament a cobrir algunes de les especialitats eliminades i a ampliar els horaris, però no ha complit la promesa. Per aquest motiu, l'alcaldessa, Empar Navarro, ha mantingut diverses reunions amb el gerent del centre de Manises, Juan Lis, per informar-lo de totes les incidències que la seua posada en marxa ha provocat al municipi aldaier. Lis mantindrà una reunió amb els veïns d'Aldaia per informar-los de la gestió de l'hospital i atendre els seus suggeriments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.