Societat

Convenis per a restauracions a Salarça i Sant Aniol

El Consorci de l'Alta Garrotxa ha signat dos convenis de col·laboració amb els Amics de l'Alta Garrotxa i els Amics de Sant Aniol per a la restauració, respectivament, de l'ermita de Sant Valentí de Salarça i de l'antiga rectoria de Sant Aniol d'Aguja. En el cas del primer conveni, també hi participa l'Ajuntament de Camprodon. La intenció dels Amics de l'Alta Garrotxa és poder acabar la segona fase de la consolidació del temple, el pressupost de la qual és cobert per la Diputació en un 80%. Quant a l'antiga rectoria de Sant Aniol, el conveni estipula que es buscarà finançament per fer front a la quarta fase de recuperació de l'edifici i reobrir-lo com a refugi excursionista.

D'altra banda, el Consorci de l'Alta Garrotxa està treballant en la reparació del camí de Sant Aniol d'Aguja, fins a la gorga del Citró. Els treballs consisteixen –han explicat des de l'ens– a recol·locar l'empedrat i repicar la plataforma, així com actuacions de consolidació de l'esplanada de terres en els punts més crítics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia