Societat

Ada Colau, entre els més de 700 voluntaris mobilitzats

Barcelona es va dividir en 130 zones

Gent vinculada al tercer sector i a la recerca social, entre els col·laboradors

Més de 700 persones, entre les quals hi havia la guanyadora de les eleccions municipals a Barcelona, Ada Colau, es van mobilitzar per cobrir tots els districtes de Barcelona en el recompte de persones sense sostre organitzat dimarts a la nit per Arrels Fundació. Els responsables de l'entitat, que feia mesos que ho preparaven, tenien clar que la resposta dels voluntaris era clau perquè tot rutllés. I ahir, vista la bona resposta, fins i tot s'atrevien a apuntar que podrien haver estat encara més agosarats i cobrir alguna zona de l'àrea metropolitana.

Repartits en grups de dues a quatre persones, la ciutat es va dividir en 130 zones. Moltes de les persones mobilitzades estaven vinculades al tercer sector i al món universitari de la recerca social, sanitària i política. Tots els grups van començar a comptar a les dotze de la nit i van acabar més o menys cap a les dues.

Va ser la mateixa Colau qui poc abans de les dues de la matinada va explicar en una piulada que havia participat en la iniciativa: “Grup Raval Sud, ara acabem recompte nocturn de persones dormint al carrer. Gràcies @ArrelsFundacio x tasca imprescindible.” Ahir, davant dels periodistes, va insistir que la prioritat, si mana a l'Ajuntament, seran les persones vulnerables.

LA DATA

07.05.15
El Parlament
va aprovar que el govern faci un cens de persones sense sostre o en habitatge inadequat a tot el país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.