Societat

Restauradors de Pals donen suport al cultiu d'arròs de qualitat

Cinc restauradors han donat suport al productor de l'Estany de Pals, Albert Grassot, per l'esforç que està fent per obtenir un producte arrosser de qualitat i respectuós amb el medi ambient. Per escenificar el suport a Grassot, van visitar la zona de planter els representants dels cinc restaurants, tots de Pals. Van assistir-hi Rubén Carreras, de Can Rubén; Jordi Ribas i l'Hammid, del Sol Blanc; Ivan Baumala, del Sa Punta; Gerard Geli i Daniel Rafecas, del Vicus, i Jordi Puerta i Joan Carles Sánchez, d'Es Portal Hotel Gastronòmic, tots del municipi. Grassot va expressar-los la dificultat que té per cultivar l'arròs bomba i d'altres varietats en aquesta zona, a causa, entre altres factors, del clima inestable, i els va fer notar els efectes de la tramuntana.

Grassot va mostrar als restauradors altres varietats d'arròs que cultiva, com ara el Carnaroli i l'Akitakomachi, i algunes de les seves particularitats. Els va explicar que fa deu anys que prova de cultivar l'arròs de l'Estany de Pals de manera ecològica. El productor els va plantejar la complicació d'aquesta empresa a causa de les condicions meteorològiques i d'altres factors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia