Societat

Accident de trànsit mortal a l'AP-7 a Bàscara

Un jove francès de 22 anys mor com a conseqüència de la topada entre un turisme i una furgoneta

Un altra persona resulta ferida lleu en el sinistre i és trasllada a l'Hospital Josep Trueta de Girona

Un jove de 22 anys ha mort aquest diumenge a causa d'un accident de trànsit que s'ha produït a l'AP-7, a l'altura de Bàscara (Alt Empordà). És l'únic accident mortal registrat entre divendres al migdia i les vuit del vespre d'avui al conjunt de les carreteres interurbanes i autopistes catalanes, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de sis de la tarda al quilòmetre 37,5 de l'autopista, en sentit nord. Per causes que encara s'investiguen, un turisme i una furgoneta han topat. Com a conseqüència del xoc ha mort un dels ocupants, un jove de nacionalitat francesa i veí d'Arles. Una altra persona ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada pel SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de l'accident s'han activat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una unitat i un helicòpter medicalitzat del SEM.

El succés ha obligat a tallar dos carrils en sentit nord i durant més de dues hores els vehicles només han pogut circular per un carril.

Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda les vies que han registrat més volum de trànsit de retorn cap a l'àrea metropolitana de Barcelona són l'AP-7 a La Roca del Vallès; la C-32 a Alella i Sant Boi de Llobregat, i l'N-340 al Vendrell. Per minimitzar les afectacions viàries, s'han disposat mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a l'AP-7 entre Sant Celoni i el peatge de la Roca i a la C-32 entre Vilassar de Mar i Montgat.

Ahir dissabte va predominar la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes del país. Això no obstant, a la tarda la C-16 va estar tallada a Sant Fruitós de Bages per un incendi agrícola i es van fer desviaments per la sortida 52 en sentit nord i per la C-16C en sentit sud entre les quatre i tres quarts de set, aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia