Vallès Oriental

Imaginem acorda explorar un acord amb PSC i ERC a les Franqueses

L’assemblea de Imaginem les Franqueses en Comú (LFI, Els Verds, Podem, EUiA i Procés Constituent), segona força, amb 4 regidors, ha acordat explorar la possibilitat d’arribar a un acord d’esquerres amb el PSC (3) i ERC (2).

Aquest pacte apartaria de l’alcaldia CiU, amb 6 regidors. Els dos altres possibles socis d’aquest tripartit admeten que hi ha contactes.

Àngel Profitós, d’ERC, admet que una part del seu electorat es decanta més cap a un acord d’esquerres, mentre que una altra part apostaria més per un acord sobiranista que s’acostaria a CiU, sempre que en aquest acord no hi anés també el PP. Aquesta és la línia vermella per a ERC pel que fa als pactes.

Joan Antoni Corchado, del PSC, admet que hi ha hagut contactes amb Imaginem i amb ERC i també amb CiU, però assegura que no hi ha res tancat en cap sentit.

L’alcalde en funcions, Francesc Colomé (CiU), ha estat molt taxatiu: “Hi ha un partit que ha guanyat amb una diferència clara i és a qui toca governar. Jo, si hagués perdut no hauria volgut ser alcalde”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia