La IV Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc comptarà enguany amb 70 estands

En el moment de l'obertura de l'espai expositiu, es presentarà la dansada per l'u de la Pobla

El primer divendres del mes d'octubre, s'inaugura la quarta edició de la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc, una proposta de desenvolupament de l'economia local que l'alcalde de la localitat, Natalio J. Navarro, valora molt positivament.

En l'acte d'obertura del recinte firal, previst per a les huit de la vesprada, hi haurà degustacions de productes, exhibicions d'artesania i un gran nombre d'activitats de caràcter cultural, entre les quals destaca la presentació oficial de la dansada de l'u de la Pobla del Duc, una peça que té el seu origen en la composició de Josep Soler de l'acabament de la dècada dels anys quaranta del segle passat.

Enguany hi ha una presència comarcal ben farcida i nombrosa, així com botiguers i comerciants vinguts d'arreu del territori. En l'edició d'aquest cap de setmana, també tindrà lloc l'acte de presentació de la nova varietat de vi Criança de la Pobla del Duc, elaborada per la cooperativa, i de què s'encarregarà l'enòleg Josep Maria García de la Cuadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.