territori

Josep Masdeu (PSC) repetirà a la Diputació com a representant de Reus

Els socialistes perden un seient a la partida judicial del Baix Camp, Priorat i Ribera d'Ebre

El regidor i futur alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu, repetirà com a representant del PSC a la Diputació de Tarragona, per la partida judicial de Reus, que inclou les comarques del Baix Camp, Priorat i Ribera d'Ebre. Els regidors socialistes van votar la seva candidatura per unanimitat en una assemblea celebrada aquest dilluns al vespre, en la qual també van sortir escollits l'actual alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, i el tinent d'alcalde de La Canonja, Salvador Ferré, com a representants per Tarragona.

En el darrer mandat, els socialistes havien tingut dos seients a la Diputació per Reus, ocupats pel propi Masdeu i per la regidora reusenca Misericòrdia Dosaiguas, però els dolents resultats en les tres comarques els han fet perdre representativitat. Les formacions polítiques tenen temps fins aquest divendres per tal de donar els noms dels diputats provincials a la Junta Electoral.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.