Societat

Ajuts a 9 centres d'educació especial

La Diputació destina 90.000 euros a cobrir despeses de manteniment

La Diputació de Girona ha acordat destinar del departament d'Acció Social un total de 90.000 euros a cobrir el finançament de les despeses de manteniment de nou centres docents d'educació especial. Segons explica l'ens, aquesta subvenció s'adreça anualment a ajuntaments i entitats sense finalitats lucratives de les comarques gironines.

Concretament, la Diputació destina 60.000 euros a sis centres d'educació especial –amb una subvenció d'aproximadament 10.000 euros cadascun– gestionats per cinc ajuntaments gironins. Es tracta del CEE La Maçana, de l'Ajuntament de Salt; del CEE Ventijol, de l'Ajuntament de Blanes; del CEE Ramon Suriñac, de l'Ajuntament de Ripoll; del CEE Mare de Déu del Mont, de l'Ajuntament de Vilafant, i dels CEE Font de l'Abella i Palau, de l'Ajuntament de Girona.

D'altra banda, la Diputació també subvenciona les despeses de manteniment de tres centres educatius i entitats sense finalitats lucratives: el CEE Mare de Déu del Carme, de la Fundació els Joncs, a Sarrià de Ter; el Consorci Sant Gregori, i el CEE Joan XXIII de l'Associació de Discapacitats Intel·lectuals Integra de la Garrotxa. Cada centre rep també uns 10.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia