Osona/Ripollès

Premis UVic al millor Batxillerat

Cinc treballs d’Osona i un del Ripollès van ser entre els guardonats en aquesta 17a edició.

Cinc alumnes d’Osona i dos del Ripollès han estat reconeguts per la UVic en la 17a edició dels premis als millors treballs de recerca de Batxillerat, que aquest any han comptat amb més participació que mai. El lliurament dels premis, amb una dotació d’entre 1.500 i 2.000 euros, es va fer aquest la setmana passada.

En total s’hi han presentat 307 treballs d’arreu del país, d’entre els quals 42 han estat premiats. Entre els guardonats hi ha cinc treballs osonencs. Joan Torrents, de La Salle de Manlleu, va rebre el 1r premi ex aequo pel treball “La darrera carlinada a la vall del Ges (1872-1876)”; Genís Canal, de l’institut Castell del Quer de Prats, va rebre també el 1r premi ex aequo per “Literality and its influence in basketball”; Mariona Segalés, de l’IES Vic, premi ex aequo per “La influència d’Edgar Allan Poe en el cinema de Tim Burton”; Eva Soler, de l’institut Jaume Callís de Vic, 2n premi amb “Les dones de la generació Beat”, i Nan Xiao, del col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, que va tenir un 2n premi ex aequo per l’“Aproximació metodològica per a la identificació de biomarcadors proteics en pacients d’alt risc cardiovascular”. També han obtingut un 1r premi ex aequo Clàudia Cristina Rodríguez i Jordi Castany, de l’institut Abat Oliba de Ripoll, pel treball “La viabilitat econòmica de la independència de Catalunya”.

El grup Bon Preu és un dels principals mecenes d’aquests premis, un dels més antics i prestigiats de Catalunya en el seu gènere.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia