Osona/Ripollès

El xef Nandu Jubany va ser investit Ambaixador de la Gamba de Palamós

Se li reconeix la tasca en la “difusió i promoció de les qualitats gastronòmiques d’aquest producte”.

El cuiner osonenc Nandu Jubany va ser investit Ambaixador de la Gamba de Palamós. Jubany va rebre el guardó de mans de l’alcaldessa en funcions, M. Teresa Ferrés, i del Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Francesc Benaiges, que li van lliurar en nom de la Comissió de la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Durant l’acte també es va fer lliurament dels certificats de la Marca de Garantia Gamba de Palamós, als darrers establiments que s’han certificat amb aquest distintiu. En concret, pel restaurant de l’hotel La Malcontenta; l’empresa de restauració Restanova; i el mateix restaurant Can Jubany, de Calldetenes. D’aquesta manera, el xef Nandu Jubany se suma als germans Roca, que també van rebre aquesta distinció l’any passat per al Celler de Can Roca, de Girona.

L’acte servia de prèvia de la segona edició de la Fira de la Gamba de Palamós que està gestionada des de l’empresa osonenca Pep Palau, Von Arend & Associats, creadors del Fòrum Gastronòmic. La Fira de la Gamba de Palamós té com a objectiu “posar en valor la feina que estan fent des del sector pesquer, juntament amb peixaters i restauradors”, explica el mateix Palau. “Estan aconseguint crear una marca de qualitat associada a bones pràctiques de pesca, preservació del medi marí i qualitat gastronòmica, única i pionera en el món dels productes del mar”.

Nandu Jubany ja acumula fins ara d’altres títols d’ambaixador de productes de qualitat del territori, com el de la Ruta del Xató, del cava o de la llonganissa de Vic.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia