Reus amplia l’oferta gastronòmica amb un restaurant destinat a persones que fan dieta
L’establiment està situat a la raval de Jesús i ha obert aquesta mateixa setmana
Menjar de manera saludable és, sorprenentment, una de les obsessions de la mateixa societat que ha inventat les cadenes de menjar ràpid. Tot i la necessitat d’una nutrició més sana per combatre la vida sedentària, l’oferta de restauració de Reus és més aviat restringida en el camp de les persones que estan cuidant molt el seu pes o que segueixen una rutina per modelar el seu cos. Justament en aquest àmbit, la cafeteria restaurant 'Menjar sa, menjar bo' ha obert aquesta setmana al raval de Jesús número 43 de Reus, adreçat específicament a les persones que realitzen dieta i que no troben un espai adient per seguir-la si volen esmorzar, dinar o sopar fora de casa.
Amb els nervis que comporta l’obertura d’una nova iniciativa empresarial, la responsable del negoci, Elisabet Anna, ha destacat que l’establiment s’enfoca molt a persones que segueixen un règim alimentari i que, sovint, en sortir de l’oficina no tenen un espai gastronòmic adreçat a les seves necessitats. “Sé del que parlo perquè fa tres anys vaig fer una dieta molt estricta i al final em quedava a casa perquè no hi havia locals que servissin plats adients a la meva situació alimentària”, comenta Anna.
L’oferta gastronòmica del restaurant ofereix, concretament, tres tipus de menús: el primer de característiques hiperproteiques per les persones que van al gimnàs i volen guanyar massa muscular principalment; un segon hipocalòric i hiposòdic que està pensat per les persones que volen perdre pes o tenen retenció de líquids i, el darrer, enfocat a tot tipus de públic i basat en una dieta mediterrània més saludable. Tots tres estan elaborats per un professional de la nutrició, ha comentat Anna.
La responsable del negoci ha explicat que el seu establiment vol ampliar l’oferta “d’amanides i pits de pollastre” a la que moltes vegades es veuen abocades les persones que fan dieta. “Oferim, per exemple, pasta integral, batuts proteics, creps d’avena”, ha ennumerat la propietària.
Tot i tenir experiència familiar i personal en el món de la restauració, l’establiment és el primer negoci que Anna regenta com a responsable. A aquest bagatge en el món de l’hostaleria se suma que disposa del títol d’entrenadora personal, motiu pel qual coneix moltes de les preocupacions de les persones que treballen intensivament el seu cos a un gimnàs.