Societat

Bescanó renova el compromís amb el procés

Instal·len un nou anunci per promoure la construcció del nou país

L'Ajuntament de Bescanó ha tornat a posar un anunci amb rerefons sobiranista a la tanca que té a l'entrada del municipi des de Salt, a Montfullà. En aquesta ocasió anuncien que estan “preparats” per treballar per a “un millor poble i un millor país”, i s'hi posa la data de les darreres eleccions municipals, el 24-M, i la de la contesa electoral de les eleccions plebiscitàries, el 27-S. La tanca és l'últim exemple del que ja s'ha convertit en gairebé una tradició en el municipi: expressar en aquest espai publicitari el compromís amb el procés d'independència de Catalunya.

El setembre del 2013 van instal·lar-hi un cartell amb el lema Bescanó pel dret a decidir. Quan els partits van acordar la pregunta per a la consulta del 9-N, el cartell que s'hi va posar va ser una gran senyera amb el nom del poble i un sí i sí, a la part inferior. La suspensió del Tribunal Constitucional del dret a celebrar el referèndum va fer modificar el cartell lleument per evitar entrar en conflicte amb l'Estat per aquesta qüestió. Un dels es va tapar i se n'hi va deixar només un. Posteriorment, després de la consulta, s'hi va posar un cartell de promoció d'una aplicació per a mòbils sobre el municipi.
I ara el nou recupera el tema nacional com a eix principal del missatge publicitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia