Societat

Una nena de tres anys mor atropellada al nucli de la Pineda, a Vila-seca

Els fets s'han produït entre les dotze i la una del migdia per causes encara desconegudes

La policia local de Vila-seca està al càrrec de la investigació ja que el sinistre ha tingut lloc en zona urbana

Una nena d'uns tres anys ha sigut atropellada per un turisme aquest migdia mentre creuava sola un carrer de la Pineda, al nucli urbà de Vila-seca (Tarragonès). Tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han traslladat al lloc dels fets però ja no han pogut fer res per salvar la vida de la menor.

Segons fonts municipals, l'accident ha tingut lloc entre les dotze i la una del migdia a la cantonada del carrer Amadeu Vives amb Joaquim Serra, una zona molt pròxima a la platja de la urbanització Porta del Mar, al nord del municipi. El carrer és molt transitat per persones i vehicles que es desplacen a la platja que es troba només a unes desenes de metres.

De moment, tant les causes com les circumstàncies en les que s'ha produït l'accident són desconegudes. La policia local de Vila-seca està al càrrec de la investigació ja que el sinistre ha tingut lloc en zona urbana.

La víctima mortal residia al municipi de Vila-seca amb la seva família. Segons fonts municipals, la nena creuava sola el carrer quan ha estat atropellada per una conductora al volant d'un turisme petit. El que investiga la policia local a hores d'ara és si l'impacte s'ha produït al pas de vianants o bé uns metres abans.

El SEM ha enviat tres ambulàncies que han intentat reanimar la petita però no han pogut fer res per salvar-li la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia